*  toate preturile mentionate in site includ TVA

Datorita numarului mare de colectii, variatii de produse si culori marea majoritate a produselor sunt disponibile pe baza de comanda.

Livrare:

Termenul de livrare este de 20-25 zile lucratoare, pentru produsele care nu se afla pe stoc. Pentru comenzi mai mari de 4.900 lei transportul este GRATUIT. Pentru comenzi de valoare mai mica se va achita o taxa fixa de transport de 99 lei (in localitatile fara kilometri suplimentari).

In localitatile unde firma de curierat percepe o taxa pentru kilometri suplimentari, costul transportului va fi comunicat in momentul confirmari comenzi.

Produsele comandate se livreaza prin firma de curierat sau se pot ridica personal de la depozitul din Timisoara. Posibilitate de retur in 14 zile calendaristice de la data livrarii. Garantia produselor este de 2 ani.

Conditii de plata: se achita un avans de 60%, diferenta de 40% inainte de livrare. Important! Daca se plateste in avans 100% se acorda un discount de 5%. Exceptie fac produsele aflate deja in diverse promotii active, situatie in care nu se mai aplica discountul de 5% pentru plata in avans.

Produsele nu sunt montate. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 30-60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din pachet.

Plata:

Plata se face prin transfer bancar în contul: RO32BTRLRONCRT0399674001, Banca Transilvania, către SC OPLA SRL, cod unic de înregistrare: RO 37759655

Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către: contact@bellamy.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.