Mobilier Scandinav

Mobilier Scandinav Copii

mobila copii design scandinav

Daca ar fi sa vorbim despre valori familiale, scandinavii merg pe linia corecta: mai putin inseamna mai mult. Mai putina aglomerare inseamna mai multa atentie. Designul interior nordic si mobilierul scandinav reflecta in mod direct aceste valori. Scandinavii inteleg cat de important este pentru copii sa inceapa sa se acomodeze cu aceasta filosofie de pretuire a minimalismului inca de la varste fragede.

Mobilier Scandinav pentru amenajarea camerei copilului

O similitudine predominanta in locuintele din Suedia este reprezentata de schema de culori neutre. Negru, alb si maro sunt utilizate cu precadere. In camerele copiilor se adauga fascicule de albastru si verde pentru mentinerea emotiei naturale. Sa cumperi mobilier in stil scandinav inseamna sa recunosti valoarea lemnului. Elementele din lemn in nuante deschise vor face ca aerul sa fie proaspat si bine aerisit, nu greoi. Indiferent de varsta copilului, lemnul se va incadra minunat in camera de joaca si odihna.

Decorul scandinav pentru copii include intotdeauna un element in forma de casa.Fie ca este vorba despre o casuta de joaca, un raft mic sau un pat cu o casuta, mobilierul in forma de casa ii va reaminti copilului ca acasa este acolo unde se afla inima sa.

mobila copii design scandinav

Si in ceea ce priveste jucariile din camera copiilor, scandinavii scot la iveala lucruri care promoveaza imaginatia.O papusa, un calut-leagan, animalute din plus – ceva care sa faca apel la creativitate.Daca baiatul sau fetita dumneavoastra este suficient de mare incat sa poata patrunde in tainele desenului, atunci categoric merita un spatiu adecvat.

Locuintele scandinave sunt destul de compacte; de aceea creativitatea a devenit o necesitate in depozitarea lucrurilor.Daca si dumneavoastra aveti de amenajat un spatiu restrans pentru copil, luati in calcul plasarea unor sertare sub pat, pentru jucarii sau pentru haine.

Formele minimaliste atat de specifice stilului scandinav va permit sa creati o adevarata lume de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *